top of page

Jokaisen suomalaisen rohkeusvalmennus

IMG_0146.jpg

Yksilövalmennus

Kun haluamme nousta seuraavaan versioon itsestämme,
on rohkeutta pyytää apua. 
Rohkeuden Retriitti, Elsa Havas, GenBloom, Rohkeus, rohkeusvalmennus

Mitä valmennus on?

Yksilövalmentaja on kuin personal trainer, joka auttaa sinua saamaan selkeyttä ja ratkaisuja ongelmaasi.

 

Yksilövalmennuksessa keskitytään 100% sinuun, joka tarkoittaa nopeita tuloksia ja kehitystä. 

Valmennus ei ole terapiaa. Emme siis käsittele mielenterveyden diagnooseja tai traumoja. Valmennuksessa keskitytään pääasiassa tähän hetkeen ja tulevaan. Menneestä tunnistetaan paikallaan pitäviä uskomuksia ja kokemuksia, ja työskennellään niiden yli pääsemiseksi. Valmennus on mieletön työkalu tavoitteiden saavuttamiseen, elämänmuutoksiin, henkiseen kasvuun ja oman näköisen elämän luomiseen. 

 

Valmennan suomeksi sekä englanniksi. Valmennus tapahtuu etänä ja on aina luottamuksellista. 

 

Oletko väsynyt yrittämään saada vastauksia elämän seuraaviin askeleisiin yksin? Jumitila on jatkunut pitkään. Eteneminen kokeilun ja erehtymisen kautta on turhauttavaa ja hidasta. Samat haasteet toistuvat.

Olet lopen kyllästynyt yksin pärjäämiseen.

 

Haluat muutosta tilanteeseesi nyt. 

Varaa maksuton alkukartoitus
 
Ensimmäisessä tutustumispuhelussa pyydän sinua kuvailemaan elämäntilannettasi: mikä on hyvin, mikä tökkii ja mihin toivot apua. Tarkoitus on selvittää olenko minä oikea valmentaja tukemaan sinua matkallasi. Puhelu antaa mahdollisuuden meille tutustua ja päättää haluammeko lähteä valmennusmatkalle yhdessä. Päätöksen jälkeen asetamme tavoitteet valmennukselle, sovimme käytännön asioista ja aloitamme! 

Millainen valkku olen?

Olen ollut onnekas saadessani valmentaa 15-59-vuotiaita sukupuolesta riippumatta. Olen tunnetaituri isolla T:llä. Luon turvallisen tilan, jossa tulet aidosti nähdyksi ja kohdatuksi. Toimin peilinä uskomuksille ja käytökselle, jota et ole pystynyt omin avuin tunnistamaan. Olet tullut valmennukseen hakemaan ratkaisuja ja ottamaan askeleita, et kuuntelemaan mielistelyä.

 

Kanssani pääset juhlimaan onnistumisiasi, sillä pidän sinut tilivelvollisena unelmallesi. Tavoitteissa pysymisen lisäksi tulemme pitämään helvetin hauskaa matkan varrella: nauramiselta, itkuilta ilosta ja surusta ja tanssimiselta tuskin kanssani vältyt ;)

 

Jos rohkea elämä olisi helppoa, kaikki eläisivät niin. Matka muutokseen vaatii sitoutumista, kärsivällisyyttä ja paljon toistoja.  Omistaudun asiakkailleni täydellä sydämellä ja odotan samaa sinulta.

Mitä villimpi unelma sinulla on, sen parempi! Olen valmentanut asiakkaitani saavuttamaan lukuisia "mahdottomia" haaveita. Olisi nyt kunnia olla tukihenkilö matkallasi, jotta saat koettua ne asiat elämässäsi, joita olet aina halunnut!

Rohkeuden Retriitti, Elsa Havas, GenBloom, Rohkeus, rohkeusvalmennus
  • Instagram
  • LinkedIn
Elsa auttoi suuren elämänmuutoksen aikaan kun laitoin kaiken uusiksi ja lähdin tekemään unelmista tavoitteita. Osuvat kysymykset ja hänen läsnäolo auttoivat etsimään ne asiat mihin piti panostaa. Oma motivaatio näinä hetkinä on kaikkein tärkein ja Elsa valmentajana antoi parhaat avaimet motivaation syntyyn ja ylläpitoon myös muutoksen jälkeisessä unelmien tavoittelussa. 

Aloita. Vain siten voi mahdoton tulla mahdolliseksi.

-Thomas Carlyle

bottom of page